1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1811085

Sv: Silly season
J F K:

Jag är också skeptisk till Sundlöv, han bryter med KHK pga familjen. Inte fan blir det lättare att bo och verka i Övik då, ifall han inte tänkt att rulla mot Gävle tidigt på Torsdag eftermiddag, och det är inte dom signalerna vi ska sända till spelarna ifall vi samtidigt kräver att dom ska vara professionella.

Det gäller att få in en ledare som leder med exempel nu och står längst fram och leder förändringen i klubben.

Efter guldet har det gått utför, men det kändes ändå som det var på väg att vända lite med Uffe och Näslund. Det är den typen av tränare och sportchef/ledare vi måste hitta. Gärna någon med lokal anknytning som kan tänka sig att vara kvar länge.

Så synd att det inte fungerade med AJ för där hade vi en tränare som vågade ställa krav på spelarna.

Vilka finns det lokalt då? F Andersson känns inte så fräscht, A Forsberg då, har han helt bränt sig i klubblagen i Sverige och fokuserar nu bara på scout rollen?

Karlin tillsammans med Styf skulle det kunna vara tränarna som vänder detta och tänker sig att stanna i flera år?

Ska vi ta en tränare utifrån ska det vara en som vill göra övik till ett hem och tänker sig att stanna i 3-4 år. Men vem detta ska vara har jag ingen koll på.

Men sportchef är betydligt svårare, finns det någon eldsjäl i klubbarna runt om i övik? ÖHK:s sportchef, han har ju iaf lyckats att knyta upp spelare på långa kontrakt i Div1 och har väl byggt ok lag utifrån förutsättningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Samtidigt så i dagens samhälle kan det knappast spela någon större roll vad gäller utförandet av arbetsuppgifterna för en sportchef om han sitter i Fjällräven, på tåget eller i Gävle. :-)
Om han jobbar 100% måndag till torsdag på plats och nästan sover i arenan/på fält och kollar spelate och sen fixar massa pappersarbete hemmavid så är det väl inte hela världen ändå.

Stora frågan är väl snarare hur han brinner kring Modo hockey. :-)
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Att vi skulle hamna här .. Hockeylivet rullar på i vanlig ordning allt som oftast men dagar som denna när SM-kvartarna är igång blir man nedslagen.

Man kan prata om hundskit kontra tussilago bäst man vill , faktum kvarstår Modo har en mkt lång väg att vandra om man ska bli ett SHL-lag som inte jojar upp och ner mellan divisionerna.
Kommentera