1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479912 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1811552

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson:

Arvidsson har haft en riktigt bra säsong, men håller inte honom högre än Forsberg än.

Forsberg har producerat över 3 säsonger i rad, Arvidsson måste fortsätta på denna nivå även nästa år för att kunna klassas som den stora stjärnan i Nashville.

Denna säsong är helt outstanding, men det gäller för honom att hålla nivån över tid och förbättras, detta är något som Forsberg har klarat. Nästa år den här tiden vet vi ifall han är den största svenska stjärnan i Nashville.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag formulerade mig fel. Jag håller Arvidsson högre än vad jag höll Forsberg högre.

F.Forsberg är så ojämn. Hade en väldigt lång startsträcka denna säsong. Men bara för Forsberg är ojämn menar jag inte han är kass, har bara svårt att se han bli en som gör 70-90 poäng.

modomille: Laine känns lite tidigt att utvärdera nu, han har gjort det grymt i hockeyvärlden senaste 2 åren. Får väl se om han fortsätter på den inslagna vägen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Men tror inte att Arvidsson blir bättre än Forsberg,speed och rapphet tar dig till en viss nivå sen så måste du ha det där lilla extra. Det tror jag inte att Arvidsson har,inte Forsberg heller. Titta bara på Patrik Laine. Hans första säsong i NHL och han har gjort mer mål än Forsberg på mindre spelade matcher. Det är sådana spelare som blir riktiga elit spelare,så som Kane,Crosby,Ovechkin,Mcdavid mm.
Kommentera