1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480337 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1812953

Sv: Silly season
Confusius:
Toronto vore det bästa för oss, några år i AHL behöver inte vara dåligt för honom. Tror i motsats till en hel del härinne att han kan bli en succé i SHL, särkilt om han kommer till ett "uppstyrt lag", kanske Växjö är där o hugger!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Nu är ju det här Sverige. Landet där Erik Karlsson inte fick speltid. Ser det som fullständigt uteslutet att Lindgren skulle spela i 10 av 12 elitserielag.

För övrigt är jag 100% övertygad om att det lönar sig att stanna. Tom för en sådan ubertalang som Viktor Hedman. Hade Hedman stannat en säsong till hade han betydligt snabbare etablerat sig på den nivå han är nu. Det handlar inte bara om det rent spelmässiga, mycket handlar om det mentala. Att tidigt få spela med den pressen som det innebär att vara en ledande spelare i ett lag med en passionerad publik. Otroligt nyttigt tror jag.
Kommentera

Sv: Silly season
Tråkigt nog är det ju inte första gången som en agent har kontakt med ett lag och väljer att inte nämna det för spelaren för att det enligt agenten själv är låg prio att skriva på för det laget.
Kommentera