1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482878 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1815721

Sv: Silly season
ULTIMAVICI: lustigt att en kille som var andrecenter avslutande delen av säsongen för Västervik alltså borde vara fjärdecenter hos oss? Verkar vettigt..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Därav mitt svar att han bör ses som en 3:e Center ur ett lagbyggesperspektiv. Vilka steg han tar härifrån och vilken kemi man eftersträvar i linorna kommer givetvis kunna skjuta honom uppåt eller nedåt.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: om man värvat han som 2e center tycker jag det är lite för högt spelat. Önskar 2 ordentligt producerade centrar och även om han avslutade som 2e center så har han inte visat upp siffror som skriker "jag är en producerande spelare".

Men jag måste väl säga att jag sett han allt för lite för att egentligen kunna säga något. Mer en kommentar tagit från EP scanning o förhoppningar om 2 rejält producerande formationer
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Tänker att man skall ha sådan bredd på centersidan så att man har 4 väl kvalificerade centrar varav Victor börjar säs som en 4e med tanke på var i karriären han befinner sig., blir då en av dem skadad så har man fortfarande 3 av klass. Tkr det låter som ett rätt vettigt sätt att bygga ett lag. Skall väl tilläggas att jag inte ser Victor som en spelare som bär en kedja i dagsläget iaf, men han kan ju kanske ta ett skutt framåt nästa säs.
Kommentera