1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480432 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1819331


Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Kan vara ett smart val utav Mora. Karlin visade att han kan få ut max ur sitt lag och det blir väldigt viktigt för Mora då dom inte kommer ha största budgeten. Såg att det var ett 2+1 års kontrakt,är det ett sammanträffande att Särkijärvis kontrakt är skrivet på 2 år?Tänkte om vi går upp på 2 säsonger så kan sedan Karlin bryta med Mora för att träna oss i SHL. Bara en tanke.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Spännande. Betydligt roligare namn än Säcken eller för den delen Melin som blev klar för Brynäs idag. Nu förstår jag att båda klubbarna fick välja plan B, för både Mora och Brynäs hade nog hoppats på Colliton.
Jag är verkligen inte säker på att Karlin kommer att lyckas, men jag kommer att hålla tummara för Mora den kommande vintern. Lycka till Mattias! Skitroligt.

Sedan är jag lite inne på att det är en konstig tid att lansera Melin på i Brynäs. Skulle man inte väntat lite? Sanny Lindström på expressen är inne på samma linje. Risken är att många spelare kommer att fundera en hel del på det här. Vad innebär det för mig, kanske man tänker. Jag kan tycka att man borde väntat till efter man åkt ut mot Frölunda, men det är jag och Sanny det tydligen.
Kommentera