1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484900 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1824687

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Självklart och nog tror jag att Modo faktiskt lägger tid och energi på det men när det inte finns intresse att satsa pengar på dam hockey är det ju väldigt svårt arbete.

Sen tycker jag självklart 4000 är för stor summa och tycker att dom lika gärna kunde dela upp det bättre, t ex ge 2500 till killarna och 1500 till damerna men samtidigt förstår jag ju hur Modo tänker och lastar inte dom för att dom valt det så här.

Sen är det ju självklart ett problem som inte Modo ensam kan fixa utan något alla lag tillsammans måste arbeta med och speciellt Svenska Ishockeyförbundet måste lägga energi på, många konstiga regler i dam hockey som håller tillbaka dom och dödar mesta intresset för dam hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel:

Om man tittar på hur många som gnäller och har åsikter om denna nyhet på facebook i alla former den länkats, ifall alla dessa faktiskt skulle gå och se damernas matcher och köper årskort så hade vi inte haft denna diskussion.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nu vet jag inte om det stämmer eller inte så skulle vara kul om någon journalist skulle kunna gräva lite, men enligt folk så är det tydligen kommunen som betalar ut hyresbidraget och inte Modo.
Kommentera