1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484898 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1824678

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Samtidigt måste man ju som sagt göra något för att få upp inkomsterna till Damlaget.
Alla kan ju inte bara köra på som det alltid gjorts och tro att något ska förändras.

Nu tror jag aldrig damerna kommer kunna få samma inkomster som herrarna under överskådlig framtid. Dels är försprånget så stort. Dels är det ju hur man än vill se på det genetiska fördelar väd gäller fysiken för en man. (Tycker dock skillnaden i spelet idag inte går att skylla på det, den är onödigt stor. Iaf i Sverige)

Men att damerna åtminstone ska kunna vara självförsörjande till den grad att man kanske bara jobbar över sommaren borde man åtminstone kunna åstakomma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Självklart och nog tror jag att Modo faktiskt lägger tid och energi på det men när det inte finns intresse att satsa pengar på dam hockey är det ju väldigt svårt arbete.

Sen tycker jag självklart 4000 är för stor summa och tycker att dom lika gärna kunde dela upp det bättre, t ex ge 2500 till killarna och 1500 till damerna men samtidigt förstår jag ju hur Modo tänker och lastar inte dom för att dom valt det så här.

Sen är det ju självklart ett problem som inte Modo ensam kan fixa utan något alla lag tillsammans måste arbeta med och speciellt Svenska Ishockeyförbundet måste lägga energi på, många konstiga regler i dam hockey som håller tillbaka dom och dödar mesta intresset för dam hockey.
Kommentera