1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481461 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1826893

Sv: Silly season
Dundee: Ja, det blir som vanligt då , börjar med ett ursvagt lag som tappar mark i början av serien som sen inte går att äta ikapp.
Det verkar vara en röd tråd man håller fast vid, i alla fall.
Som det ser ut idag är vi inte ett dugg bättre än föregående säsong, då måste det in ett par riktiga kanoner
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Håller med dig, du är som vanligt negativ till allt.
Försök att se något positivt av saker för en gångs skull. Vi har fått in en tränare som kanske kan få igång ett spel värt namnet, han är känd just för sin hand med junisar. Vi går in i säsongen med kanske HA bäste målvakt, inte den dyraste bästa truppen av alla lag. Men, precis som Gavelo skriver, det viktigaste är att överleva så att vi får se vårat lag mer än denna säsong. Du kan kanske sponsra eller ska vi handla på krita, vad tycker du?
Kommentera

Sv: Silly season
Robin Ztorken L: Som du kanske lagt märke till så har Modo värvat ihop lag tidigare säsonger (som du vill att dom ska göra nu) men ändå inte fått ihop det och då har man varje år gjort dåliga ekonomiska resultat så till den milda grad att Modo ligger på kanten till konkurs. Nu verkar man iaf försöka att göra skapliga resultat i allsvenskan fast med mer hemvävt och förhoppningsvis plusresultat i bokföringen så jag fattar inte varför du öht sitter och är negativ?!

Varenda fårskalle förstår att en klubbs överlevnad går före sportsliga resultat och nu är man i den situationen ekonomiskt att överlevnad och skapa stabilitet i ekonomin är bra mycket viktigare än att drömma om shl.

Modo kommer få jobba hårt i säkerligen minst 5 år innan man har en fungerande plattform av egna spelare och en ekonomisk grund att kunna utmana i ett kval uppåt, sen kan man såklart ha ett lyckoår och gå upp tidigare men det är verkligen inget man kan räkna med.
Kommentera

Sv: Silly season
Robin Ztorken L:
Tkr både målvaktssidan och forwards som kan producera framåt ser betydligt bättre ut än förra säs. Förra åter gick vi in i säs med Björklund/Karlqvist som gjort 30p + i allsv. Nu går vi in med 4 st fw, samt två spelare som iaf gjort 20p. Visserligen som kan man väl säga att man förväntade sig att Ritchie skulle gjort fler p, men har fick en delvis en roll där det blir svårt.

Den relativa styrkan på målvaktssidan behövs det inte läggas nån större energi på att förklara varför den ser bättre ut.

Däremot så känns backsidan som ett osäkert kort, jag "litar" på att Sellgren/Tobias E/Carnestad skall kunna göra ett bra jobb, efter det känns det som ett mer oskrivet blad. Även centersidan känns osäker men inte lika osäker då båda bröderna Öhman är i en fas där det kan ta kliv mellan säsongerna.

I tillägg så är det även orinligt att förvänta sig att alla spelare tar ett kliv framåt, vissa kommer kanske inte producera som tidigare, eller kanske rentav ett kliv bakåt. Att stommen i truppen är klar vid maj månads ingång känns bra.
Kommentera