1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831202

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Det kanske vore bäst om Wernblom drog. Magnus har minst sagt starka åsikter och det stormar väldigt ofta kring honom. Rätt som det är kan han hota att Lukas flyttar om han inte får spela med A-laget. Säga vad man vill om Magnus, men han har åsikter och är inte rädd att ventilera dem.

Förmodligen skulle lukas haft en bättre säsong om han inte spelat så mycket i A-laget. Han för upp och ned, samt spelade kopiöst många matcher. Inte konstigt att han tappade rejält på vårsäsongen och därmed även platsen i J18.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Förr eller senare lär Wernblom dra, men kan han för en billig peng göra ett bra jobb i en 4 lina denna säs är jag nöjd. Om han sen stannar 1-2 säsonger till och förhoppningsvis glider upp i hierarkin är en bonus, särskilt om han går tidigt i draften. På 4-5 säsongers sikt känns det viktigare att förvalta spelarna bakom Wernblom Jr.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tycker man hört detta om Magnus tidigare. Hotat med Skellefteå och dyligt. Tråkigt, men hur som så borde väl Lukas nu (17) vara i ett läge då det bör vara dags att slå sig in i HA på grund av sina prestationer.
Kommentera