1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831574

Sv: Silly season
Tarasov:

Castonguay är perfekt, en spelare som jag tror Säcken skulle gilla, en hårt jobbande center med ledaregenskaper. Tror han passar bättre in i vårt spel än en Deschamps. Får vi inte Castonguay så vill jag ha Goumas.

Tror inte vi behöver en superoffensiv center, utan ser gärna en tvåvägs som gör att våra kreativa yttrar (Molin, Karlqvist, Eriksson) kan utnyttja sina styrkor framåt. Castonguay ska kunna producera mer än tillräckligt framåt på HA nivå. Tar faktiskt hellre honom än Schremp, trots att Schremp är en artist som är rolig att se på, men tror laget blir bättre med Castonguay.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Varför jag skulle vilja ha Schremp, är för att jag tror att vi behöver en spelare som kan hålla i pucken, lägga bra passningar och utmana motståndarnas backar i spelet i anfallszon och powerplay. En spelare Bäckström light. Vårat pp har ju inte varit på toppnivå direkt. Ritchie var en sådan spelare men han kom inte riktigt upp i nivå ifjol men det beror nog på hjärnskakningarna och ålder. Jag tror att om vi ska upp till Shl så måste vi ha bra pp och bp. Av Castonguay och Goumas så tror jag mer på Goumas. Men det är nog för jag bara har sett Castonguay i kvalet, då var Goumas bättre.
Kommentera