1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831606

Sv: Silly season
Från Hörnefors:

Schremp är bra offensivt, inget snack om saken. Dock tycker jag han inte håller lika bra som center, jobbar för dåligt och för dålig i det defensiva och tvåvägsspelet. Tror han skulle fungera bättre som ytter. Ska vi låta säcken implementera sitt spel tror jag inte Schremp är rätt, vi ska ha spelare som passar in i spelsystemet och laget inte individualister.

Sedan är det oroväckande att det är en spelare som bara stannar en säsong i varje klubb och byter under säsong. Är han en energitjuv som främst spelar för sig själv och inte för laget? Jag tycker inte vi ska chansa när vi faktiskt ser ut att bygga ett lag i år med spelare som jobbar hårt och spelar för varandra, därför tror jag Castonguay gör vårt LAG bättre än Schremp.

Och när det kommer till poäng, Schremp gjorde 20p i ett topplag i SHL och Castonguay gjorde 22p i ett bottenlag i SHL så jag tror nog att Castoguay klarar offensiven, detta tillsammans med våra kreativa yttrar tror jag räcker för att ha en riktigt bra offensiv i HA.

Kan man inte landa Schremp eller Castonguay så vill jag att man går mot säkra kort som t.ex Goumas eller varför inte Mikael Johansson,dock är väl detta en utopi då han håller för SHL och FBK ligger väl nära till hands, lite intressant att vi då har en trupp helt utan importer.

Vilka fler lediga centrar finns det som skulle kunna kliva in och är realistiska?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Om vi inte får in en toppcenter så tycker jag att Fredrik Johansson (vik västerås) är en riktigt bra HA center som verkar var underskattad.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter:
Har för mig att Mikael J är ytter, tror dessutom träningsfliten är lite sisådär enligt det jag hört från LIF håll.

Vi har väl Castonguay/Deshamps/Goumas en bubblare är kanske Zach Phlipps från Tingsryd. Det även finnas någon potentiell i Norge/Danmark//na men det är mer el mindre omöjligt o tippa om då jag inte kan nåt om spelarna där.
Kommentera

Sv: Silly season
Kollade lite på EP vad som finns i centerväg från SHL/HA.

Castonguay - För mig är det förstavalet
Goumas - En bra lösning
Schremp - Helst inte
Zach Hamill - Ledig från löven, sett för lite av honom
Rundqvist - Är inte aktuell då han inte fick förlängt, men denna trupp skulle vi kunna ha nytta av honom, har potentialen på HA nivå men inte fått ut det
M Johansson - Går nog till SHL
Zack Phillips - Sett för lite av honom, men kan ligan och gjorde en ok första säsong
Joel Mustonen - Siktar nog mot SHL eller Liiga, men vore en bra center på HA nivå
Felix Schutz - Går nog tillbaka till DEL, annars skulle han ha rätt profil

Annars kan vi försöka få tillbaka en spelare som varit här, tycker vi haft nordamrikaner med potential som inte fått ut det ritkigt t.ex

Kyle Flanagan - För liten för NHL och gjort det bra i AHL efter sin hjärnskakning. Skulle nog vara riktigt bra värvning för HA.
Kommentera