1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831713

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel:
Liten klubb med en person (?) på ekonomiavdelning tkr iaf jag är ursäktligt. Om klubben dessutom klarar att betala löner/skatter/leverantörer är det hela mkt onödigt. Som lök på laxen så bör nedflyttning/uppflyttning baseras på sportsliga resultat inte vid skrivbordet.

Tkr det här med krav på Eget kapital är en bra grej, men man bör även ta hänsyn till om klubben klarar sina åtaganden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Spelar ingen roll om det är en person eller 12 kan jag tycka. Får man ett datum men sliter i det två ggr ska man Dan åka dit den 3dje.
Det är ju inte så att förbundet så ett datum gör ett år sedan och körde över dom direkt. Utan man gav dom ett datum för ett år sedan typ, sen när dom missade det fick dom ett nytt. Vilket man också missade... Men man fick ännu en chans! Som man också missade...

Det är såklart as tråkigt för supportrar och spelare att det är en enda person (eller två/tre. VD och ordförande bör väl veta någonting iaf) som ställer till det för en hel förening. Men nån jävla ordning får det väl faktiskt ändå lov att vara.

Det är inte grundskolan där vi av lag måste ge Tony 12 nya chanser att faktiskt komma på lektionen och göra nå vettigt.
Det är inte förbundets fel att Pantern anställt en jävla klåpare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tror inte att det är någon på en ekonomiavdelning som sköter bokföringen, det görs förmodligen av en bokföringsfirma. Så jag tror att dom försöker få lite extra tid, men dom har ju haft två år på sig, så jag tror att det skiter sig för dom.
Om dom har förstått att det kommer nog att gå åt helvetet och bara har hoppats att det skulle komma in pengar från något håll, så tycker jag att det är riktigt grisigt gjort mot spelarna dom har värvat.
Kommentera