1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480223 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831721

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Spelar ingen roll om det är en person eller 12 kan jag tycka. Får man ett datum men sliter i det två ggr ska man Dan åka dit den 3dje.
Det är ju inte så att förbundet så ett datum gör ett år sedan och körde över dom direkt. Utan man gav dom ett datum för ett år sedan typ, sen när dom missade det fick dom ett nytt. Vilket man också missade... Men man fick ännu en chans! Som man också missade...

Det är såklart as tråkigt för supportrar och spelare att det är en enda person (eller två/tre. VD och ordförande bör väl veta någonting iaf) som ställer till det för en hel förening. Men nån jävla ordning får det väl faktiskt ändå lov att vara.

Det är inte grundskolan där vi av lag måste ge Tony 12 nya chanser att faktiskt komma på lektionen och göra nå vettigt.
Det är inte förbundets fel att Pantern anställt en jävla klåpare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Du har en poäng med att de fått några chanser ang det egna kapitalet två extra säsonger. Nånstans så måste klubbarna få en rimlig chans att få bygga upp det egna kapitalet.

Det enda man gjort denna säsong är att missa en deadline med några timmar. När man skriver att föreningen skall visa ett eget kapital den 30 april menar man inte att papperna skulle varit inne då, utan hur såg det ut vid nämnda datum.

Nu har man satt ett krav på att bokslutet skall vara klart på en 6-7 veckor, egentligen tidigare då revisorn skall ha tid att granska. Andra som inte har med licensnämnden att göra vi har 6-7 månader på sig. Sitter man ensam med bokföring/bokslut så behöver man inte vara en klåpare för att det skall bli styvt med tiden, någon som jobbar aktivt med bokföring får gärna rätta mig.

Om dessutom det rör sig om några extra timmar samtidigt som man förbättrat det egna kapitalet så känns det bara som att man tar chansen och markerar mot en klubb med relativt få anhängare.

Om man sedan bortser från diskussionen om eget kapital så pratar vi en förening som betalat löner/skatter mm, så kan inte se att de missköt sig. Relevantare borde vara att markera mot en exv Örebro som har skulder till par spelare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Kan inte annat än att hålla med. Spelar ingen roll vad omständigheterna är, man måste hålla deadlines och planera för hur man håller dessa. Att han skulle bli pappa runt detta datum kom knappast som en stor överraskning så man skulle låtit någon annan hantera detta och involverat fler.

Sedan är det ju inte som snyfthistorien låter att detta har missats en gång nu pga att han blivit pappa, utan dom har haft gått om tid på sig och måste ha förstått allvaret i detta då dom var under så kallat kontrollår.

Personligen har jag inget emot ifall Pantern åker ut, en klubb som inte betyder så mycket och en klubb som har ett par hundra på sina hemmamatcher kan gärna blir ersatt av en mer intressant klubb. Hur stora möjligheter att överleva och bygga långsiktigt har en allsvensk klubb med 900 åskådare i snitt?
Kommentera