1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831741

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Kan inte annat än att hålla med. Spelar ingen roll vad omständigheterna är, man måste hålla deadlines och planera för hur man håller dessa. Att han skulle bli pappa runt detta datum kom knappast som en stor överraskning så man skulle låtit någon annan hantera detta och involverat fler.

Sedan är det ju inte som snyfthistorien låter att detta har missats en gång nu pga att han blivit pappa, utan dom har haft gått om tid på sig och måste ha förstått allvaret i detta då dom var under så kallat kontrollår.

Personligen har jag inget emot ifall Pantern åker ut, en klubb som inte betyder så mycket och en klubb som har ett par hundra på sina hemmamatcher kan gärna blir ersatt av en mer intressant klubb. Hur stora möjligheter att överleva och bygga långsiktigt har en allsvensk klubb med 900 åskådare i snitt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Tror nog pantern skulle kunna bygga nåt på sikt, det är ju trots allt från Malmö med ca 300 000 i staden/kringkommuner. Hockeyintresset söderut är rätt stort. Borde finnas utrymme för ett lag i både högsta/näst högsta serien.
Kommentera