1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831742

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Du har en poäng med att de fått några chanser ang det egna kapitalet två extra säsonger. Nånstans så måste klubbarna få en rimlig chans att få bygga upp det egna kapitalet.

Det enda man gjort denna säsong är att missa en deadline med några timmar. När man skriver att föreningen skall visa ett eget kapital den 30 april menar man inte att papperna skulle varit inne då, utan hur såg det ut vid nämnda datum.

Nu har man satt ett krav på att bokslutet skall vara klart på en 6-7 veckor, egentligen tidigare då revisorn skall ha tid att granska. Andra som inte har med licensnämnden att göra vi har 6-7 månader på sig. Sitter man ensam med bokföring/bokslut så behöver man inte vara en klåpare för att det skall bli styvt med tiden, någon som jobbar aktivt med bokföring får gärna rätta mig.

Om dessutom det rör sig om några extra timmar samtidigt som man förbättrat det egna kapitalet så känns det bara som att man tar chansen och markerar mot en klubb med relativt få anhängare.

Om man sedan bortser från diskussionen om eget kapital så pratar vi en förening som betalat löner/skatter mm, så kan inte se att de missköt sig. Relevantare borde vara att markera mot en exv Örebro som har skulder till par spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Man fick ju flera chanser på sig att lämna in papprena. Man har inte missat en deadline. Man har missat 3st. Det handlar inte om timmar. Det var ju typ minst en månad emellan.

Angående Panterns uttalande:
"Vi informerade att vi behövde ytterligare någon timme för att få revisorns underskrift och att dom skulle få den underskrivna årsredovisningen innan dagens slut. Vi fick ingen respons på det utan antog att det var i sin ordning eftersom det handlade om några timmar."

Får man ingen respons ser man väl till att ringa om det gäller något så vitalt om att man kan tvångsdegraderas?

"antog att det var ok eftersom det handlade om några timmar" Är han 14år och snackar om att lämna in uppsatsen lite sent om nån bok man knappt läst? Eller är han ordförande i en förening med flera anställda som har ett krav på sig från en myndighet?

Skit tråkigt att så många ska bli drabbade av en eller några personers klantighet/nonchalans. Men det råder 0% tvivelaktigheter att dom gjort fel.
Nu är jag tämligen säker på att överklagan kommer gå igenom och att dom kommer daltas kvar.
Överlag är det ju ett jäkla daltande kring de riktlinjer man själva tagit fram. Man har krav på kapital och arena etc. Men delar ut dispanser till höger och vänster.
KHK och Örebro är ju exempel som borde hanteras hårdare enligt mig också.
Att man har en sorts "nykomlingsdispans" som du säger det kan jag köpa. Men efter 3år och man grinar över att man själv failat med några timmar?
Missar jag bussen med 30sek är det ju inte bussen som gjort fel. Och man har ju missat bussen vare sig man är 5sek eller 5min sen.
Kommentera