1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1831910

Sv: Silly season
Från Hörnefors: Man ska definitivt inte stirra sig blind på produktionen även om den såklart är en faktor om man ska lira 1:a center, MEN jag ser inte centrar som dom som ska producera utan dom ska leverera ett tryggt spel såväl offensivt som defensivt och göra sina yttrar till livsfarliga hot framåt.
En Niklas Sundström typ, arg, ful, käftig, bökig, obekväm, ingen stjärna på rören eller ens ett bra skott men med en spelförmåga utan dess like och satte upp spelet för sina yttrar att bli toppskyttar i ligan, visst susse stod för en hel del poäng såklart men han var inte den naturliga producerande spelaren utan ägde spelet över stora delar av banan och skapade ytor för sina 4 andra utespelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: En centers uppgift är absolut spelfördelande. Slår man bra pass så får man mycket passnings poäng. Och som topp center spelar man ca 20min per match och pp, då ska man kunna sätta några baljor också. Den enda centern som är arg, ful, käftig, bökig, obekväm som är ledig är Jimmie Ericsson och han slutar nog. Och vi måste försöka hålla oss på banan och inte i utvisningsbåset vi har förlorat för många matcher av dumma utvisningar. I Ha räcker det att det ser ut som man gör något fult så åker man ut.
Kommentera