1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1832222

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Ja den där artikeln sammanfattar väl Conny rätt bra och varför MoDo inte velat röra honom med tång. Karln har ju en sjukligt grandios självbild som inte stämmer speciellt väl med verkligheten, och allt är alltid någon annans fel, ett typiskt missbrukardrag! Nä Conny det var aldrig MoDo´s fel att du inte blev firad NHL- eller t.o.m SHL-spelare, det var din egen ointelligens tyvärr. Att han vill dra MoDo i smutsen säger tyvärr mest om honom själv!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Jag tolkar det så att han var för dålig för att spela första eller andra line forvard i Modo och fick spela i fjärde linan där hans spel inte passade, och om han hade valt ett sämre lag där han fick spela sitt spel så skulle han ha utvecklats mer.
Men han hade nog supit bort sina chanser till nhl iallafall.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Jag tycker Conny ska vara nöjd med sin karriär. Enligt mitt minne var han långt ifrån en supertalang när han var liten. Han fiskade mest och passade aldrig, otroligt målfarlig dock, men det var många som var det i den åldern.

Jag tycker snarare att han är en träningsprodukt. Han har gjort det bra och har ingen anledning att vara bitter på MoDo. Jag antar också att han inte är bitter på klubben, utan mer att han skulle gått till en sämre elitserieklubb. Att konkuerra ut Linje 19, Werner, Tommy P, Påhlsson, Salle om en poweplayplats var givetvis omöjligt.
Kommentera