1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1832368

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Men hallååå, ska vi börja med en underskattning av ligan i år igen? Det sas samma sak förra året och på papperet har vi inte en bättre forwardssida än förra året.

Förhoppningsvis räcker det, positiv ska man vara men underskatta inte andra lag! Man märkte väl lite på Västervik t.ex hur viktigt det är med andra aspekter i ett lag än att vara bäst på papperet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Om man kollar på vilka som spelade ifjol och inte med dom som var långtidsskadad, och att vi fått behålla dom bästa förutom Lindgren ,så tycker jag att vi har ett bättre lag i år och där det finns en stomme som har spelat ihop. Många av juniorerna kommer nog vara bättre än ifjol. Så jag tycker att det finns mer brädd i år.
Och att nästan hela laget har kört sommar träning ihop, gör nog laget mer samman svetsat.
Nu krävs det att man får in en Topp Center. Det tror jag att vi får.
Och sen får vi hoppas att vi slipper ha tok floppar som Paris och Ejdstet var.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Å andra sidan är bilden som stats från förra säsongen ger att våra forwards var en bit över medel när det gäller effektivitet och en avgörande faktor till att vi undvek kval. Det var ju - som jag tror att de flesta även kunde se - det defensiva spelet som var under all kritik. Modo släppte till så enormt många chanser bakåt, i den kategorin långt sämre än VIK exempelvis.
Så kan Säcken få ordning på det defensiva spelet och se till att puckar rör sig åt andra hållet är mycket vunnet. Det finns folk som kan näta. Med det sagt: Långt ifrån säkert att så sker, men hoppas får man alltid.
Kommentera