1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474557 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1832532

Sv: Silly season
Från Hörnefors: I HA så har det väl funnits lag som enbart skriver kontrakt på 1år och sedan har muntligt avtal om förlägning. Allt för att spelaren ska stämpla under sommaren. Så kanske finns spelare som ser lediga ut, men som faktiskt "har" kontrakt. Lagen i HA har varit påhittiga för att lura systemen.
Fanns väl även de som skeppade ut sina spelare ur landet efter varje match och på så vis fick artister som kunde vara med hela säsongen. Eller var det kanske ett SHL lag?
Hur som helst så tycker jag det är dags snart för Modo att få tummen ur. Är en sak att behöva sitta och grubbla över vem det kan tänkar bli medans man jobbar. Men om det drar ut nå mer så kommer Modo förstöra min semester. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MorganaLefaey:
Eventuell tidpunkt för kontraktsskrivning spelar mindre roll för beskattningen, däremot hur många dagar man vistas i Sverige under ett kalenderår. Hockeyklubbarna fick rejält med bakläxa av SKV kring 2000 talet mest pga kass rådgivning, gissar att de flesta sköter sig rätt bra idag.
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Luleå hade någon spelare som dom skickade fram och åter till Finland,och jag tror att Asplöven har haft spelare som bott i Finland men Haparanda(Sverige) och Tornio(Finland) sitter ju ihop.
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: När återsamlas truppen inför säsongen? Då kanske vi får något namn.
Kommentera