1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1835536

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Tarasov: Domarskandal!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Försäsongsmatcher 17/18
Monno:

Känns spännande inför säsongsstart, visst vi möter ÖHF idag men tycker ändå att vi gjort en bra försäsong där vi haft toppar mot SHL lagen. Tänk på att vi har en hel del nya spelare samt en ny tränare och spel som ska sättas.

Vi kommer nog ha en riktig leading line i Eriksson-Molin-Marklund, kedjan har alla komponenter för att lyckas. En spelskicklig och målfarlig Eriksson som mycket väl kan vinna poängligan, en snabb, teknisk och spelskicklig center i Molin och en hårt jobbande Marklund som även har bra avslut och teknik. Dom hittar varandra bra och skapar mycket när dom är inne och har väl gjort 3 mål idag.

Kedjan med Röymark - Häggström - Karlkvist kommer blir riktigt tung att möta och ser ut att dominera runt sargerna. Frågan är dock ifall Karlkvist inte kommer bli lite lidande utan en riktig spelfördelare.

Wahlgren - V Öhman - Björklund ser ok ut. Tycker Wahlgren ser bättre ut än förra året, snabbare och starkare och vågar mer. Öhman är smart och spelskicklig gäller att Häggström är på tå annars kan han Öhman ta platsen som andracenter. Ifall vi inte får ut allt av Karlkvist kan vi byta plats på honom och Björklund. Björklund kanske passar bättre med Hägga och Röymark och Karlkvist passar kanske bättre med en spelfördelande Öhman.

Sist har vi juniorkedjan som jag förväntar mig mer av, tycker inte alls Alba har följt upp sin fina förra säsong än och Lyrenäs måste upp ett snäpp till. Men dom går ut och kör och drar upp farten och jobbar hårt men måste bli lite mer skarpa och skapa mer.

Ser fram emot premiären så vi får ser vart vi står på riktigt.
Kommentera