1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1836717

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe: Kan så vara, kanske folk fortfarande är tveksamma kring lagets kapacitet, man går ogärna på matcher där man på förhand nästan vet att laget förlorar?!

Sen har väl även shl haft svaga siffror, tex hade Saik 4200 på sin premiär mot Färjestad, i Gävle var det tomt som vanligt fast dom mötte fjolårets SM vinnare, även Mora hade stora sektioner som var tomma på sin premiär mot Rögle, Karlskrona gick tidigt ut med att man sålt få säsongskort och spåddes en svag publiksiffra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Att SHL haft svaga siffror tycker inte jag är jämförbart. SHL har en hel del kannibalisering från TV-produktionen som bara blir bätte och bättre. När det gäller HA är produktionen så dålig att man får känslan att CMore köpt rättigheterna för att slippa konkurrens till sina SHL-sändningar.

Jag tror inte alls att man har samma drop of till TV. Man slutar gå till arenan och då slutar man följa laget också. Annat än sporadiskt genom lokal blaskan ibland.

TV-produktionen HA ser jag mer som nåt för oss inbitna som flyttat och för de riktigt inbitna som vill följa bortamatcherna också.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det är alltså ödermättade rubriker direkt på hösten. Det tar någon månad innan publiken börjar hitta in till arenorna. Samtidigt är det som sagt lite värre än vanligt med exempelvis Skellefteås publiksiffra.
Kommentera