1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479890 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1836755

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: förutom en ruggig indianare. Löven är klart bättre, men...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: vilka misstag som leder fram till 1-3. Tror det var vad som får mig att byta match.
Men löven bara trampar på ändå. Svårt att se att tik matchen skulle vara roligare att se
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Det är helt sjukt egentligen vilka saker som hänt i svensk hockey på bara några år. Jag är född och uppvuxen i Skövde. Under lockoutsäsongen så spelade vi i Allsvenskan (Tack vare ett annat system då hela nedre delen av serien fick kvala nedåt så åkte vi ur) Förutom den säsongen så har vi alltid spelat i Div 1.

För bara några år sen så såg jag Skövde vinna mot Västervik, välförtjänt. Västervik var ett lag som tog sig till allettan, men lag som Skövde och Mariestad var lite bättre. Vita Hästen däremot vann serien hela tiden överlägset och det var bara en tidsfråga innan dom skulle gå upp i Allsvenskan.

När allettan startar i Januari och den Västra och Södra serien slås ihop så brukade Pantern vara med som en outsider, men inte lika bra som exempelvis Skövde och Mariestad. Sett många matcher då Skövde vinner mot Västervik, Hästen och Pantern...

Nu helt plötsligt så är Alla dessa tre sistnämnda lagen etablerade i Allsvenskan och är minst lika bra som Modo. Jag är lixom nöjd om Modo får 2 poäng mot Västervik imorgon. För några år sen hade jag räknat med en 8-0 vinst om dessa lag möttes. Vad fan är det som hänt???
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Känns igen...

För övrigt borde vi (Modo) försöka sno Ågren från Oskarshamn, jag gillade han redan innan han drog från Modo och av det jag såg igår så blev jag imponerad, känns som en som verkligen kan styr ett PP dessutom, typ en Ritola fast duktig passningsläggare och spelar inte med lika små marginaler.
Kommentera