1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1837830

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
mr_brasco: Är tudelad till Marklund än. Han gör vissa saker väldigt bra. Och att böka runt och grisa gör han riktigt bra.

Men ibland känns det lite lojt eller hur man ska säga. Han hamnade i ett monsterbyte ikväll helt p.g.a att han såsade på när han skulle byta sp han ju bli spelvändning innan han hann av isen.
Sen tar han en del onödiga utvisningar...
Men tycker nog uppsidan uppväger än så länge iaf. ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Monno: Sen gällande Marklund så var han inne på 3 av modos 4 igår, där han är högst delaktig i 2, brunkar framför kassen och tar sin back på första så Molin får fri lejd att slå in returen, sen på 3an så är det just Marklund som checkar högt och med sitt fysiska spel vinner pucken och lägger upp på blå för skott som han sen skymmer framför kassen och får en klubba på pucken så Molin får öppen kasse, sen var han inne på 4an i PP.

Marklund känns lite som en skröder och jag tror och hoppas vi kommer få enorm nytta av han i vinter

:)
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Monno: man får kanske även ge han att han åkt på några riktigt billiga utv, den idag är ganska löjlig och den i förra matchen när han står upp i egen målgård är så jävla billig att man mår illa.

Han är ju den typen av spelare som ger laget energi med sitt fysiska spel, det brukar kunna innebära en del utvisningar, sen har han väl med sitt spel ådragit motståndarna 2 utvisningar så det bör man också räkna in i ekvationen.

Jag gillar Marklund
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Monno:

Är än så länge nöjd med honom. Han gör kedjan med Molin/Eriksson komplett, driver på kassen och går in i skiten och skapar ytor för Molin/Eriksson. Sedan överraska han faktiskt tekniskt, kolla förarbetet till läget han serverade Sellgren, riktigt bra åkning, fin teknik och bra pass där.

Det enda jag kan anmärka på är att han måste vara mer disciplinerad, tar rätt korkade utvisningar i frustration, innan den slashing utvisningen han tog fick han ju ganska hård uppvaktning och tänkte direkt "han kommer ge igen på någon och åka ut"

Men slipar han bort detta är jag väldigt nöjd med honom och hela den kedjan fungerar riktigt bra.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Läge för fullsatt lya på lördag?
Kommentera