1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1837840

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Eller:

En annan spelare som det skrevs om innan säsongen var ju Marcus Oskarsson, vissa var lite oroliga där.

Tycker han varit stabil, känns som en uppgradering av Lindgren. Inte lika vek utan kan faktiskt spela försvarsspel och spela rätt hårt och tufft. Sedan har han bra uppspel och framförallt så får han igenom 9/10 skott jämfört med Lindgren som fick igenom typ 1/10. Lindgren är väl lite vassare offensivt men Oskarsson känns jämnare och bidrar även defensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Rytter:
När det gäller att få igenom skott tror jag det är lite av en "synvilla", deras stats förra året antyder att de låg på ungefär samma nivå kring 47%. Jag tror att man känt exakt samma sak med Lindgren om han varit kvar, dvs att defensiven är mkt bättre.

Tror att det snarare är ett resultat av lagets spel som helhet. man upplever att många spelare är bättre men det är snarare en frukt av att laget som helhet bättre/stabilare.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Rytter: Till Lindgrens försvar är han ju väldigt ung än. :-)
Potentialen är nog betydligt högre än hos Oskarsson.
Dock om vi blir kvar i den här skitserien är Oskarsson kanske en typ vi kan ha kvar ett tag.
Kommentera

Sv: Modo - BIK Karlskoga 27/9
Rytter: Ja, han har skött sig bra. Det kan väl bero lite på vad tränaren har för spelsystem. Det verkar som om spelarna har köpt spelidén och känner sig trygga med den. Tycker att laget har visat stort tålamod i spelet och inte går bort sig som de har gjort de senaste åren.
Kommentera