474625 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1840586

Sv: Modo - Troja 7/10
Gavelo:

Visst är det likheter. Ett IKO med mycket puck och avslut, en motståndarmålvakt som spelar riktigt bra och motståndarlag som prioriterar defensiven.

Nog tycker jag matchbilden är väldigt lik, IKO trycker på men får inte in puckarna och Timrå (samt vi) utnyttjade misstagen och lägena som gavs.

Det var ju inte så att vi åkte ner till Oskarshamn och ägde spelet.

Rytter: Modo var bättre än i 2 av 3 perioder och målchansmässigt är det jämt skägg, dock var Modo klart farligare i sina anfall än vad Oskarshamn var och vinsten 0-4 är kanske lite i överkant men klart rättvis.
I dagens match så tycker jag Oskarshamn är det något bättre laget i period 1 och 2 sen tar man över helt i 3:e, Timrå räddas ofta av en bra målvakt och sen är man effektiva i sina avslut, Oskarshamn skapade inte så många farligheter men nog borde man kunnat göra 3 mål till om man haft lite skärpa.
Tycker att Timrå kröp ihop i försvar och slog hårt när Oskarshamn tappade fokus, i mötet mot Modo var det anfall åt båda håll, men Modo var bättre i sina avslut, därför såg jag inga större likheter mellan matcherna förutom att bortalagen vann.