1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481033 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842898

Sv: Modo - Pantern 15/10
J F K: när man sitter mer o läser/skriver på forum/twitter än faktiskt ser matchen så säger det en del.
Nej man får väl hoppas på Hollywood , även om det tar emot
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 15/10
Jag förstår inte varför alla är så förvånade att vi är så pass ojämna som vi är. Det kommer ta nån säsong att etablera sig i allsvenskan. Det Modo gjorde fel i fjol och gör fel direkt i år är att gå ut och surra om SHL spela om det först. Man sätter en sådan sjuk press på dessa yngre spelare vi har och det klarar dom ej av att bära helt enkelt. Timrå är ett jäkligt bra exempel på rätt tankesätt dom har inte en gång sedan dom ramlade ut surrat om nå shl utan dom bygger om bygger rätt och utvecklas år för år. Det är så man får unga spelare att utvecklas och våga ta för sig. Som det är nu så kommer vi aldrig att få ut den potential många av dom yngre sitter på med den press som alla pratar om.

Låt grabbarna spela sätt upp delmål börja inte surra om nå jävla shl för det har vi inte ens ett spelarmaterial för att ha med att göra överhuvudtaget. Förra säsongen var riktigt tung börja med att försöka ta en top 8 plats i år och sedan bygger man därifrån så har timrå gjort och det ser oneklingen ut som dom gjort rätt visst det har tagit 4 säsonger att nå dit med dom har fått en stomme av unga hungriga gubbar som stannat kvar på resans gång. Och i år verkar det som dom är i toppen för att stanna. Även om det är tidigt på säsongen.
Låst ämne

Sv: Modo - Pantern 15/10
MorganaLefaey:

Jag hoppas inte på honom. En hårdjobbare från shl som troligen är väldigt dyr. Dessutom en knäskada som hotade hans karriär så vi vet inte vart han står eller ifall den kommer hålla honom borta många matcher.

Känns det inte som vi prövat detta förr?

Signar dom honom blir jag faktiskt väldigt besviken på klubben. Måste finnas bättre centrar att få tag i som vi kanske kan få nytta av i fler säsonger än en halv.
Låst ämne