1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481023 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842910

Sv: Modo - Pantern 15/10
Dundee:

Köper inte riktigt det där. Ingen som sagt att vi ska upp i år va? Utan det pratas väl istället om visionen i återväxten och det är väl om 1-2 säsonger. Detta är det officiella. Sedan tycker jag gruppen måste internt ha målsättningen att sluta i topp och utmana om shl plats.

Faran med ett lågt satt officiellt och internt mål kan ofta vara kontraproduktivt, vadå spela dåligt vi så ju topp 8 och nu ligger vi topp6 så vad gnäller ni på vi har ju nått målet och presterat som förväntat.

Sedan tror jag inte unga spelare är så sköra som du vill få det till. Ofta klarar dom pressen nästan bättre då dom är unga och naiva. Sedan kan man ju fråga sig om spelare som inte klarar att fokusera på varje match och känner press är rätt spelare som ska spela upp oss i en bäst av sju mot ett shl lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 15/10
Rytter: Självklart ska laget ha en intern målsättning. Men det jag ogillar är när alla springer till media osv och säger det ska vara klart. När vi åkte ur tex Leksand haha vi kommer spela shl alla surra om det hur gick det?

Första året i allsvenskan vi ska tillbaka direkt hur gick det?

Och nu i år vi ska vara med och kriga om shl?, spela en bra bit av säsongen innan ni börjar prata i media och se hur man ligger till innan man ens snackar om det öppet. Sedan har man alltid en intern målsättning men den behöver inte hela Sverige veta av.
Låst ämne