1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480964 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1842981

Sv: Modo - Pantern 15/10
Gäsp: Tyvärr är man nog inte bättre än såhär. Vi har en Förstalina som i sina stunder är riktigt bra, samt en vass målvakt. Thats It. Resten är medioker allsvensk nivå.
Börjar kännas som vi ska vara jävligt nöjda med en plats i mitten i år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 15/10
Nucky: Lyckas vi nå vi playoff är jag riktigt nöjd! På pappret ska vi lätt nå playoff men det är på pappret det. Så här har det fan sett ut dom senaste 8-9 åren och det verkar inte spela någon som helst roll vilka tränare eller ledare vi har tyvärr. Men jag tror på Säcken och Sundlöv men hade gärna sett ett långsiktigare kontrakt med säcken. Jag hade inte bytt Säcken mot Freddan ngn dag i veckan.
Låst ämne

Sv: Modo - Pantern 15/10
Nucky: Man får heller inte glömma att Pantern är jävligt svårspelade på bortaplan. Seriens tyngsta lag förövrigt. Vi hade en liknande match mot dom i andra omgången och efter den då sa vi väll samma sak som ni säger nu, att det såg bedrövligt ut långa stunder. Bara att studsa tillbaka nästa match, dock inte på fredag ;)
Låst ämne

Sv: Modo - Pantern 15/10
Nucky: ärsch. Leksand fem raka torsk. AIK fyra raka torsk. Det är liksom inte seriöst att börja sådär redan nu. Speciellt inte efter en match som inte kan räknas.
Låst ämne