1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1843013

Sv: Modo - Pantern 15/10
Modano:
Vi tackar för Ludde, synd att vi inte kunde behålla honom när vi trilla ner, han skulle nog varit riktigt nyttig på allsvensk nivå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Pantern 15/10
Tarasov: japp. Nilsson är en nyttig spelare på HA nivå det har du rätt i. Till exempel så har han gjort 6 p på dem 9 inledande i Almtuna.
Fick en liten mer undanskymd roll ifjol jämfört med vad han hade hos oss innan. Mest pga att vi hade bättre offensiva spelare än vid hans tidigare sejour, dessutom hade han tagit några steg bakåt i utvecklingen inför fjolårssäongen..........

Men går som sagt bra i AIS, nu där han verkar få mer förtroende. Så jag håller med. Ludde är som sagt nyttig på HA nivå. :)
Låst ämne

Sv: Modo - Pantern 15/10
Tarasov: Ville ha han kvar fatta inte varför man behöll Boyes eller Lill Challe . Men hur ni kunde värva pappas pojk Marklund från Skellefteå är en gåta förstörde mera än han gjorde nytta i Timrå. Bortskämnd sopa som inget lag ville ha kvar där han varit tror att han är en Världsspelare på sin höjd en Övik-player
Låst ämne

Sv: Modo - Pantern 15/10
Tarasov: Ja vi tog ju tillbaka honom inför förra säsongen. Trodde på succé. Vet inte vad som hade hänt med honom man det var inte den där tunga powerforwarden som lämnade oss som vi fick tillbaka iallafall.
Låst ämne