1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474663 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1843759

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar:

Ja Timrå får vara favoriter sett till form. Nyckeln blir att vi vågar sätta press och fylla på med folk, i egen zon imponerar dom inte lika mycket, anledningen att dom släppt in lite mål är deras målvakter och inte frukten av en tät defensiv. Ställer vi upp och väntar in dom så kommer dom med hög fart och då får vi jobbigt.

Är Molin kedjan på hugget kan nog dom skapa mycket lägen och erövra mycket puckar i timråszon.

Sedan vill jag se att vi matchar hägga kedjan mot Dahléns kedja varje byte ska Dahlén ha närkamper med hägga eller röymark. Spelar vi hårt på honom är frågan om han har ork för tre perioder. Tycker han har försvunnit mer och mer ur matcherna ju längre det gått. Nu ska han göra sin tredje på fem dagar och ska inte få en lätt match där han tillåts dominera och få tid på sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Du menar att man ställer upp med en köttvägg framför mål o sen spelar på kontringar? Vad har eg gått snett sedan vi vann sist, mot västervik eller var det troja som vi var överlägsna men de gjorde målen, sen har det bara rasat utför. Såg i tabellen vi ligger på 8:e plats nu, bra jobbat, kan man hoppas på en 2-1 seger på freda och att det börjar lossna eller?
Kommentera