1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1850284

Sv: Modo - Leksand 11/11
Sputnik:
Tkr inte han varit en katastrof, ingen poängspelare men gör sitt jobb. Ungefär som herr tidigare från FBK beskrev honom. Marklund har däremot gått och blivit en poängspruta, vilket kanske inte var i linje med de rapporter man fick.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand 11/11
Tarasov: Man måste bedöma spelare efter lön, och vad vi kunde har fått för samma lön. Röymark har nog topp 5 lön i Modo. Han värvades för genom sitt hårda jobb och instälning vara en förebild för juniorerna. Det finns flera juniorer som gjort ett bättre jobb. Bl.a Wernblom. Det ända han har gjort bättre än många andra i Modo är att han är en av dom få som kan styra på backskott, men det är ju svårt när han nästan aldrig står framför mål.
Kommentera

Sv: Modo - Leksand 11/11
Tarasov: Jo Röymarks arbetskapacitet finns det inget att klaga på direkt, i allafall inte när han spelade i Timrå.

Marklund verkar ha fått ordning på grejerna med. han var ju inte katastrof hos oss men sprattlade mest till var 10:e match eller så men tog alldeles för onödiga utvisningar. Det syntes att han innerst inne hade spel i sig. Vet att det var massa krångel med boende och att Marklund inte riktigt verkade trivas hos oss. Sånt spelar ju oftast in i slutändan med...
Kommentera