1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

291868 inlägg · 3765 ämnen

Inlägg #1850325

Sv: Modo - Leksand 11/11
Nucky:

Hanses igår var riktigt bra gjorde flera kvalificerade räddningar och låg bakom att vi hade 2-0 att gå på efter första, han kommer undan med hedern i behåll efter gårdagen. Målen är sådana som är riktigt svåra avslut.

När Aronsson blir rundad och ett hårt pass slås in in mitt framför mål som lif spelaren kan stöta in, detta lastar jag inte målvakten för utan försvarsspelet.

Norens mål är ju en grym prestation av friesen som skapar oreda i vårt försvar sedan snabb och bra passning till noren som avslutar i det hörn hanses kom i från. Där måste ju hanses över till stolpen så han gör helt rätt.

Friesen mål kommer han ju ut mot skytten och räddar men har väldigt otur med returen som lämnar ner bakom honom och rullar in vid stolpen.

Bertovs mål är ju återigen svagt försvar i 4 mot 4 som gör att han får komma in rent mot hanses.

Ser inget mål som är en tabbe, utan ser istället flera kvalificerade räddningar som ger oss chansen.

Sedan är det klart att hanses svajat tidigare, men till hans försvar så här ju hela laget gjort detta. Tror Wallin haft det lika jobbigt när laget spelade dåligt. En bra målvakt får hjälp av sitt försvar.

Vill se hanses på fredag sedan kan Wallin få sin match.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand 11/11
Rytter: Såg som sagt inte matchen igår, så den kan jag inte uttala mig om.
Tycker Hanses dock varit lite fladdrig i målet de senaste matcherna och släppt några enkla puckar förbi sig.
Tycker absolut inte han varit dålig, men med tanke på att han förmodligen har bäst betalt i Modo(kan inte se vem som skulle ha mer) kan man också ha höga krav.
Dessutom har Wallin varit bra de matcher han stått, höll exempelvis nollan senast han stod.
Kommentera