1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481386 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1852657

Sv: Modo - SSK 22/11
Tarasov: Modo har kvalitet på alla positioner, man har erfarna shl spelare i både backlinje ich forwards, man har juniorer som representerar landslag, man har seriens kanske bästa forward i Molin och några pålitliga målskyttar, man har enorm talang och allsvensk rutin i backlinjen och man har väldigt fin bredd, målvaktsparet håller högsta allsvenska klass och en tränare som är erkänt bra!, ändå förvånas jag över den låga nivå laget tyvärr väldigt ofta hamnar i, när man är som bäst så är man topp 3 i allsvenskan med lätthet, men när man är i en svacka så är det nog inte omöjligt att vi är seriens svagaste lag, hur lyckas laget vara så ruggigt ojämna?!, där tror jag säcken har mest att jobba med.

Övrigt blir det seger ikväll
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 22/11
Gavelo: Riktigt jävla sant! Tyvärr så är det målvaktsparet som har räddat oss i flertalet matcher. Det ska inte behövas med den truppen vi har. Många spelare måste verkligen skärpa till sig och visa vad dom går för, exempelvis Röymark och Hägga! -
Annars kommer vi inte vinna mot ett formstarkt Slöddertälje tyvärr....
Kommentera

Sv: Modo - SSK 22/11
Gavelo: Tror det är så enkelt att verkligheten inte stämmer med förväntningarna på pappret, spelarna är bevisligen inte så bra som alla tror.
Kommentera

Sv: Modo - SSK 22/11
Gavelo: Så sant som det är sagt. Man kunde tro att alla var rå bakis i måndags!
Hoppas dom piggat på sig till i dag.
Kommentera