1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479924 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1852968

Sv: Modo - SSK 22/11
wolper: 4 poäng av 6 är bra med tanke på att Modo är ett mittenlag.
Tankar och reflektioner, målvaktssidan är kanske våran stabilaste enhet, ingen av vakterna gör några större misstag och spelar på en oerhört hög nivå kväll efter kväll.
Många gnäller på Eriksson, men det är verkligen inte bara han som slarvar i defensiven, eller är överkonstruktiv, gång på gång väljer forwards att gå bakåt i banan med puck för att sedan leverera en halvchanspuck som i 7/10 spelar fast kollegan i egen zon, sen att Eriksson möjligen gör en del märkliga ageranden är väl kanske minst bra, men mycket tycker jag vägs upp av hans uppoffrande spel och laghjärta, dessutom är han riktigt bra på offensiv blå.

Ungdomskedjan blir bara bättre och bättre, där hoppas jag modos framtid finns. Röymark och Häggström är väldigt nära den nivå jag förväntade mig att dom ska ligga samt att karla genomgående varit grym det senaste 5 omg.
Jacobsson har efter en fartfylld comeback klivit tillbaka lite till fjolårets spel där han inte utmanar med sin fart och känns lite lätt i närkamperna.
Ekarv måste vara årets lån, att han inte tog plats i AIK är ett mysterium men vi tackar och bockar för det, tycker han visar kvalitet både offensivt och defensivt. Första kedjan som varit modos klart bästa enhet har fått grus i maskineriet även om dom hotar nästan varje gång dom är på isen, dock har dom haft enorma problem i egen zon och tyvärr fått långa anfall emot sig, det positiva i kråksången är att andra kliver fram och levererar, Modo har bredd och är inte lika beroende av sin första lina som tex Timrå är av sin vilket på sitt sätt måste ses som positivt.

Även om vi plockat en del poäng i nowember så bör denna månad för allt kommas ihåg som den månaden då pär styf tog mowember till en helt ny nivå.

Trevlig torsdag på er alla
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 22/11
Gavelo: Som Häggström och Röymark spelat efter uppehållet är ungefär som jag förväntat mig att de skulle göra innan säsongen startade.
Victor Öhman tycker jag också lyft sig sedan starten, riktigt kul att se!
Kommentera