MoDo Hockey

480969 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855025

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: ok. Vi borde gjort en omröstning av alla som såg första perioden. Hur många tror du skulle säga att Timrå skulle varit i ledning med 5-0?

Jag tyckte att Timrå var något bättre, men alltså inte utan ett ENDA misstag under 20 minuter.

Visa gärna hur många skriver under på att perioden borde slutat 5-0 till Timrå.

J F K: Jag skrev ju till dig att det var en överdrift!
Lägg ner nu.
Vi har gjort en bra match så här långt, bara dom inte lägger sig ner o dör nu, som vanligt.
Typ Pantern hemma.

KÄMPA!!

J F K: Som vanligt så ser du bara en sida och förskönar den för att det ska verka så bra för dig själv.

Skrev att Timrå kanske borde gjort 4-5 mål och det var 4-5 riktigt kvalitativa målchanser, Modo hade också chanser men inte lika vassa, så det hade kunnat stå 4-2 efter första perioden sett till målchanserna.
Timrå spelade i princip felfritt, inga slarviga passningar och väl avvägda situationer, Modo slarvade mycket, Sellgren bjöd på ett friläge efter 1:23 sen var det riktigt yrt några gånger där Timrå fick skottläge i slottet av 2 helt rena spelare osv osv.

Var väldigt många som skrev att Timrå nog borde gjort några mål och det skrevs även i Timråboken så det finns fler än du tycks inse som inte tycker som dig, svälj det bara.