1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482813 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1855029

Sv: Modo - Timrå 1/12
J F K: Som vanligt så ser du bara en sida och förskönar den för att det ska verka så bra för dig själv.

Skrev att Timrå kanske borde gjort 4-5 mål och det var 4-5 riktigt kvalitativa målchanser, Modo hade också chanser men inte lika vassa, så det hade kunnat stå 4-2 efter första perioden sett till målchanserna.
Timrå spelade i princip felfritt, inga slarviga passningar och väl avvägda situationer, Modo slarvade mycket, Sellgren bjöd på ett friläge efter 1:23 sen var det riktigt yrt några gånger där Timrå fick skottläge i slottet av 2 helt rena spelare osv osv.

Var väldigt många som skrev att Timrå nog borde gjort några mål och det skrevs även i Timråboken så det finns fler än du tycks inse som inte tycker som dig, svälj det bara.


Nu lämnar jag detta ämne!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Ztorken skrev 5-0 och det var det jag bemötte. Jag förstår att det känns jättekonstigt om inte allting alltid handlar om dig, men det var framförallt Ztorken jag bemötte.

För mig är det ett fel begånget om man tar utvisning, men sedan du kände dig tvungen att smalna av vad felfri betyder kanske det stämmer. Felfri betyder inte felfri. Det ska alltså tolkas som att man kan göra fel, men inte på vissa specifika punkter.
Kommentera