1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478972 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855252

Sv: Modo - Timrå 1/12
wolper: Är väl som sagt mycket inställning bakom!
Ta tex Timrå, det är så väldigt sällan dom gör en dålig match mot Modo, i 9/10 är alla påslagna och villiga att offra allt för en vinst, man sliter jobbar och spelar sin bästa hockey för fans och statusen att vinna säsongens viktigaste matcher utåt sett.
Modo faller ofta sönder och är så väldigt väldigt ofta sämre än Timrå i dessa möten, inte ens i kvarten 2007 kan jag påstå att Modo var bättre, de enda 2 matcher där Modo faktiskt var rejält mer taggade var 8-2 vinsten hemma där Morrisson blev 3 målskytt och 0-3 segern i Timrå när krizan satte sista i öppen kasse, annars är alltid Timrå bättre, snabbare, starkare, noggrannare, mer vilja och har mer glöd.

Till nästa möte vill jag se Modo gå ut och psyka Timrå, kalla dom för lillebror eller lillasyster om man så vill, tvittra att Timrås backar är div 2 mässigt, att Timrå är vad fan som helst och skruva upp förväntningarna så kanske spelarna förstår vilket allvar det ligger bakom dessa derbyn.

Sen hoppas jag man tittar på förstärkningar på forwardsidan, Modo skulle behöva få in en spelare som offrar allt, som ger allt och som kan avgöra matcher (Alex aleardi) En sådan spelare kan lyfta många hänghuvud
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Sista 2-3 säsongerna Timrå var i SHL var det rätt långt ifrån att dom bjöd på nå överdrivet motstånd i derbyna...
Men på den tiden var dom en klubb i kraftigt förfall. Lite som vi blev några år senare. :-)
Förhoppningsvis kan vi också bygga upp självförtroende i föreningen igen likt Timrå. :-)
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: ah saknar kämparviljan med och inställning. Sätt folk som inte visa kämparvilja på bänken. Måste kräva mer av dem och jobba med det mentala. Våga förlora så man vågar vinna. Lära sig av misstagen. Det ska vara kul och spela hockey. Funderar också om de spelar taktiskt fel ibland så att de inte orka hela matchen eftersom de ofta kan se bra trött ut i sista. Så tråkigt att modo ska toklosa derbyna som är bland de roligaste matcherna.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Då är vi åter igen där med inställning och attityden i föreningen !

Kom igen nu förening/Huvud styrelsen STÄLL krav på era anställda = spelare !!!
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo:
I nuläget har Timrå Dahlén som är på en annan nivå än övriga i allsvenskan, skulle nog säga att han varit tungan på vågen i de två senaste matcherna. Hållander/Olofsson var bra förra gången, de var bra igår med men kändes ändå hanterbara. Vi hanterade det rätt bra till vi gjorde målet igår, men sen blev man tyvärr passiva och då får Dahlén det utrymme och ytrymme han behöver.

Såvida vi åker på nån skada så kommer det inte komma någon förstärkning på fw sidan. Är alla friska så har vi 13 st, isf skall någon skickas iväg och det känns inte som om vi jobbar så nu.
Kommentera