1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855254

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo:
I nuläget har Timrå Dahlén som är på en annan nivå än övriga i allsvenskan, skulle nog säga att han varit tungan på vågen i de två senaste matcherna. Hållander/Olofsson var bra förra gången, de var bra igår med men kändes ändå hanterbara. Vi hanterade det rätt bra till vi gjorde målet igår, men sen blev man tyvärr passiva och då får Dahlén det utrymme och ytrymme han behöver.

Såvida vi åker på nån skada så kommer det inte komma någon förstärkning på fw sidan. Är alla friska så har vi 13 st, isf skall någon skickas iväg och det känns inte som om vi jobbar så nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Tarasov: Dahlén var tungan på vågen igår. Mot Leksand gjorde Wedin ett Solomål, Dahlen hade en assist till Lavoie, men var inte på isen när Hållander avgjorde i sudden. Så att säga att han har varit tungan på vågen de senaste 2 matcherna kan jag inte riktigt hålla med om.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Tarasov: Dahlén gjorde väl inte speciellt mycke bra igår? Brunkarna som avgjorde i min bok iaf. Tycker ni började spela passivt när ni tog ledningen vilket gav oss segern. Behövs ingen Dahlén-magi när ni agerar på det viset.
Kommentera