1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479652 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855265

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Nja, inte hade Modo garanterat vunnit om man undvikit att backa hem. Trots bra spel från er skapade Timrå ständigt målchanser. Det var fördel er, men inte mer.

Sen håller jag inte riktigt med om att Timrå alltid är taggade och bra i derbyna. Minns ett par riktigt bleka insatser i fjol. Det var då vår dåvarande coach peppade med 'derbyn är inte mer speciella än andra matcher', typ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Bragd-Birger: Jag tror att Modo hade kunnat sätta 2:an om man inte börjat styrspela direkt i 3:e, känslan var att man ändå hade full kontroll på Timrå i 2a förutom några slumchanser, dock är det ju rena spekulationer och är rätt meningslöst idag, men min känsla är att Modo kunnat knipa alla 3 om man fortsatt spela hockey.

Modo vann det 2 första ifjol där deg i fjällräven var riktigt jämt men att Modo fick islossning i 3:e och punktera matchen, den i NHK gick väl til Modo med uddamålet och det var väl egentligen lika jämt där, så nog är känslan att Timrå har ett psykologiskt övertag på Modo, man är bra och ofta bättre i dessa möten
Kommentera