1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474636 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855267

Sv: Modo - Timrå 1/12
Bragd-Birger: Jag tror att Modo hade kunnat sätta 2:an om man inte börjat styrspela direkt i 3:e, känslan var att man ändå hade full kontroll på Timrå i 2a förutom några slumchanser, dock är det ju rena spekulationer och är rätt meningslöst idag, men min känsla är att Modo kunnat knipa alla 3 om man fortsatt spela hockey.

Modo vann det 2 första ifjol där deg i fjällräven var riktigt jämt men att Modo fick islossning i 3:e och punktera matchen, den i NHK gick väl til Modo med uddamålet och det var väl egentligen lika jämt där, så nog är känslan att Timrå har ett psykologiskt övertag på Modo, man är bra och ofta bättre i dessa möten
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Jag tycker att Modo gör en av sina bästa matcher i två perioder, sen blir vi avvaktande och rädda att förlora (som vanligt dom senast matcherna) ,ett par spelare viker inte ner sig, bl.a Marklund som jag tycker varit bra hela säsongen. Molin som är våran ledande center tycker jag viker ned sig när spelet inte funkar, som vid 4-1 när han slår en enormt dåligt 1,5 meters pass innanför egen blå på med spelarens skridsko och sedan faller, sen glider han och pekar på Timrå spelaren (som gör målet) som är hans markering och tycker att Ekarv ska ta honom. Dom ledande spelarna måste visa vägen och vilja vinna mer än att vara rädda att förlora.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Fast en match är ju inte statisk, eller enbart styrd av det ena lagets insatser. Timrå borde ha varit i ledning efter 1:a, Modo snäppade upp och fick stopp på Timrå i andra, och i tredje valde Modo att fegspela när Timrå tryckte på. Drag och motdrag. Och individuella prestationer. Nerver. Flyt.

Hur som, en bra match var det. Får Modo lite bättre ordning på grejerna kan det nog ordna till sig för er.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Förbise mina felstavelser i det förra inlägget.

Avdelning: slarv
Kommentera