1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474676 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1855657

Sv: Modo - Timrå 1/12
Gavelo: Jag tror Modo definitvt siktar på att gå upp i år, även om man kanske har förhoppningen att ha ett ännu starkare lag de kommande åren, med juniorer som utvecklats osv. Det är dock vansinnigt svårt att bygga under lång sikt i HA (även om det är enda alternativet)
när ligan och lagen dräneras på alla talanger varje sommar.

Jag är precis som Ivandrago en obotlig optimist och har ännu inte släppt förhoppningarna på årets lag, men det kanske har med mitt eget huvud att göra;)

Det pratas om loosermentalitet i väggarna osv, trots att Modo gjort rent hus flera ggr om de senaste åren. Nya namn på nästan alla positioner, erfarna ledare med erfarenhet av att vinna(Särki, Sundlöv) och framgångsrika juniorlag, gör att jag har svårt att gå med på det.

Tror och hoppas man rivit och börjat bygga om för sista gången under en lång tid framöver, och detta kan mynna ut i något jävligt bra. Jag tror, men hoppas såklart ännu mer.

I övrigt håller jag med om allt du skriver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 1/12
Nucky: Jag hoppas man ger Särken och Sundlöv ett antal år på sig att bygga. Laget tar ju ändå små steg framåt. Ha målsättning att gå upp men låt det ta sin tid. Fungerar inte att kicka varje år. Däremot skall man ha höga krav på spelarna men det har de säkert redan. Bara att jag själv blir så jäkla besviken när de gör sina jäkla dippar men försöker se förbi det och se att de gör små steg framåt. Hoppas bara att de inte tappar för mycket på budget varje år.
Kommentera