1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

291283 inlägg · 3760 ämnen

Inlägg #1856173

Sv: Modo - Vita Hästen 5/12
Gavelo:
Fixar VIK att driva en i div bör nog vi klara att driva en i allsvenskan. Sen är frågan inte vad man lunde gjort med det man kunde fått, utan vad man gör med det man får. Där tror jag att man med disciplin och hård träning i åldrarna 16-19 kan åstadkomma mkt. Det handlar om att ha en 1-3 spelare per åldersgrupp som kan hjälpa/ta en a-lagsplats mellan 18-20, vilket man borde kunna fixa. Om klubben gör sin del vill säga.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 5/12
ivandrago: Handlar i min mening om mer än att bara bedriva en ungdomsverksamhet, det handlar om att locka talanger till gymnasiet och sen klara av att utbilda dom till stora spelare som sedan klubben har nytta av i seniorhockeyn.
Modo är fortfarande attraktivt, men såklart så är det tuff konkurrens och shl klubbar som kan locka med både de ena och det andra har såklart fördelar och ju sämre kullar man får fram så lockar det knappast till ökat intresse att komma och utbilda sig där.
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 5/12
ivandrago: Sant, men kvaliteten på spelarna du får till VIK skiljer sig enormt till Frölunda, åtminståne på förhand.
De stor får de bästa, sen var det bär vet man aldrig.
Jag oroar mig mest för att våra supertalanger drar redan innan de gått ut ur gymnasiet. Modo kommer urholkas rejält, tro mig.
Ingen kommer stanna så länge att de blir bärande spelar för att åter nå SHL, den saken är klar
Kommentera