1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857111

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Ygge83: Herregud, vad är det för fel på folk härinne!? Jakobsson har väl aldrig varit en poängspelare, och kommer aldrig att bli. Han är en skridskostark arbetshäst som ska vara jobbig att möta, och just det gör han jävligt bra!

Ska det vara så förbannat svårt för MoDo-supportrar att uppskatta grovjobbarna?
Att vi vann guldet 2007 var för att vi hade seriens bästa grovjobbare och vattenbärare. Det lag som vinner SM-guld är oftast det lag som har dom bästa komplements-spelarna inte dom som har bäst stjärnor.

MoDo-supportrar har en märklig förmåga att bedöma spelares kvalitet efter hur många poäng dom gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Confusius: Vad är det för fel på dig undrar jag?!, Jacobsson är definitivt ingen grovjobbare, han har en skill och det är sin skridskoåkning, utöver det är han feg, svag och oteknisk!
Jacobbbson är tsm med Wernblom dom 2 som har störst problem i egen zon och är sjukt svaga i defensiven.

Modo tog för övrigt SM guld för att man hade en otrolig bredd, när man kan spela spelare som zdenek blantny, Magnus gästrin och Robert döme i en 3/4e formation då har man en bredd som skulle kunna mäta sig med det sämre lagen i nhl.

Krydda det med spelare som Salomonsson, svartvadet, skröder, Sundström, kuusela, Morrisson där har man den spets som knappt skådats sendan Jönsson, Prestberg, Nordström härjade i Färjestad eller Otakar vejvoda, Martin prohaska och Pavel patera lirade i AIK
Kommentera