1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1857132

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Confusius: Vad är det för fel på dig undrar jag?!, Jacobsson är definitivt ingen grovjobbare, han har en skill och det är sin skridskoåkning, utöver det är han feg, svag och oteknisk!
Jacobbbson är tsm med Wernblom dom 2 som har störst problem i egen zon och är sjukt svaga i defensiven.

Modo tog för övrigt SM guld för att man hade en otrolig bredd, när man kan spela spelare som zdenek blantny, Magnus gästrin och Robert döme i en 3/4e formation då har man en bredd som skulle kunna mäta sig med det sämre lagen i nhl.

Krydda det med spelare som Salomonsson, svartvadet, skröder, Sundström, kuusela, Morrisson där har man den spets som knappt skådats sendan Jönsson, Prestberg, Nordström härjade i Färjestad eller Otakar vejvoda, Martin prohaska och Pavel patera lirade i AIK
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Gavelo: Då har vi olika åsikter helt enkelt!
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Gavelo:
Tkr sågningen av Jakobsson är väl hård, iofs har man ofta favoriter eller spelare man tkr presterar sämre i ett lag. Exv gillar jag Alba/Sellgren/Karlqvist vilket gör att jag är förlåtande gentemot deras misstag och gärna förstorar deras positiva insatser.

Sen förstår jag inte riktigt hyllningarna av Enström som jag tyckte gjort en ganska slät figur i fredags och verka ha lite svårt att hänga med bitvis. Såg inte hans storhet förra säsongen heller, bra plus/minus men det är inte stats att fästa nån större vikt vid särskilt inte som enskild faktor. Tyckte han var en i mängden sett till prestation.

Ser KJ som en komplementspelare i en kedja, speeden sticker ut, men uppfattar även att han har en god spelförståelse och hyftsat spel med händerna. Som helhet funkar hans lina bra även om de två övriga gjort poängen så känns det iaf som att även KJ bidrar. Jämf med Karlqvist - Hägg - Röy så är nuvarande enhet två snäpp bättre i off zon åtminstone. Det skulle kunna bero enbart på kemin mellan Karlq. Ekarv men tror själv inte det. Ang de defensiva brister så är det inget jag lagt märker till, men har heller inte specialstuderat honom på den punkten så det kan mkt väl vara så som du säger. Men där kan vi trösta oss med att laget som helhet verkar vara svårt att göra mål på.
Kommentera