1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480197 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1857146

Sv: Modo - Tingsryd 8/12
Gavelo:
Tkr sågningen av Jakobsson är väl hård, iofs har man ofta favoriter eller spelare man tkr presterar sämre i ett lag. Exv gillar jag Alba/Sellgren/Karlqvist vilket gör att jag är förlåtande gentemot deras misstag och gärna förstorar deras positiva insatser.

Sen förstår jag inte riktigt hyllningarna av Enström som jag tyckte gjort en ganska slät figur i fredags och verka ha lite svårt att hänga med bitvis. Såg inte hans storhet förra säsongen heller, bra plus/minus men det är inte stats att fästa nån större vikt vid särskilt inte som enskild faktor. Tyckte han var en i mängden sett till prestation.

Ser KJ som en komplementspelare i en kedja, speeden sticker ut, men uppfattar även att han har en god spelförståelse och hyftsat spel med händerna. Som helhet funkar hans lina bra även om de två övriga gjort poängen så känns det iaf som att även KJ bidrar. Jämf med Karlqvist - Hägg - Röy så är nuvarande enhet två snäpp bättre i off zon åtminstone. Det skulle kunna bero enbart på kemin mellan Karlq. Ekarv men tror själv inte det. Ang de defensiva brister så är det inget jag lagt märker till, men har heller inte specialstuderat honom på den punkten så det kan mkt väl vara så som du säger. Men där kan vi trösta oss med att laget som helhet verkar vara svårt att göra mål på.
Kommentera