1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

298611 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1859495

Sv: 2017-12-26 18:00 Modo-Leksand
atomragnar:
Av erfarenhet vet jag att blir man av med det man vill behålla och behåller det man vill bli av med;).... kanske lite överdrivet.

Vi lär iaf få behålla Björklund och Johan E vilket med rätt komplement borde kunna borga för en produktion framåt, har även lite förhoppningar om att vi lösa Ekarv för en säsong till. Får vi behålla dessa så tycker jag vi har en ok början framåt. Min förhoppning är att vi kan förlänga med Alba/Tim W/OSL, den kedjan tror jag mkt på inför nästa säsong. VÖ lär oxå fortsätta en säs till, även OÖ borde kunna vara en del av truppen till att börja med. Då ser det ut som följer på anfallssidan
Björka-X-X
Johan E- Ekarv-X
Alba-TW - OSL
X - VÖ- X

Vilka skulle man kunna tänkas ta in då? Både Karlström/Wernblom knackar på dörren frågan är hur redo de är, såg dem live mot AIK med VÖ och tyckte de gjorde se rätt bra, men det måste göras poäng oxå. Vem skall man ta in då....kanske Henrik Samuelsson om han nu hämtat sig från att publiken applåderade hans bänkning? Kanske kan man ta Röymarks lön och lägga den på Marklunds lön för att se om han kan tänka sig ett år till. Skåne Öhman från Västervik, Strandberg i pantern, Sandin från Rögle, Haga i Mora, Bengtsson i SSK som har + 1 på sitt kontrakt vilket borde betyda att han kan bryta. Som sagt borde finnas nåt att bygga vidare på iaf.

Backsidan.... knepigare ekvation. Carnestad/Enström/Ericsson har kontrakt, tror de fortsätter. Hedman lär få förlängt. MO får såklart fortsätta om han vill. 3 platser kvar då, och visst skall Victor B få en säs med a-laget.... så hur gör man. Skicka Tobbe E? För dyrt. Flytta till Center? Gärna. Sundlövs största utmaning.

Carnestad - MO
Hedman - Enström
Ericsson - VB
Walfridsson/Aronsson.....,
Kommentera