1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1860674

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Gäsp: Ja varför inte släppa fram flera juniorer, kan det bli så mycket sämre. Man ligger bara några pinnar från negativt kval. Det här laget är väldigt överskattat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Golden boy :
Någon enstaka spelare kan man sätta på bänken, då i särskilda fall om någon exv skippar en träning eller på nåt annat sätt missköter sig å det grövsta. Att kasta in juniorer för sakens skulle bara leda till fler förluster. Har man satt båten i sjön får man ro den iland.
Kommentera

Sv: Modo - Björklöven 30/12
Golden boy : Denna säsong är mer eller mindre körd, skulle Modo lyckad kravla sig till ett kval uppåt så kommer vi bara få skämmas, därför hoppas jag man missar kvalet och verkligen få stå där med skammen att man åter misslyckats, kanske kanske kan det bli väckarklockan vi väntat på i 10 år att man ska börja värva vinnarskallar och inte Darren Haydar/Tj hensik/Ritola pucktrollare som inte tillför annat än negativitet. Man behöver spelare som vill vinna, som vill jobba och som vill träna 5 extra pass i veckan för att bli bäst, killar som vill bygga muskler och inte stå och dribbla mot koner, man behöver spelare som tävlar och som formligen hatar att förlora, gärna svindåliga förlorare för det är ofta dom individerna som offrar hörntänder och fotleder för att vinna!

Detta laget har absolut kvalitet, men det finns inga som sticker ut förutom Sellgren, Molin och Marklund och även Wallin rätt ofta, men annars är det ett ganska slätstruket gäng, inte ens våran powerforward och kapten gör någon direkt skillnad med fysiken, alltså precis det han värvades för!

Våra juniorer är bra, men ingen verkar utvecklas och inga sticker ut, Werner har bara blivit sämre, Alba var bättre för 2 år sedan, OSL var 3ggr bättre förra säsongen osv osv.

Sen att man öht som ledare/tränare/sportchef tillåter individer eller grupp att ”ha taskig inställning till jobbet” är helt oacceptabelt och ska naturligtvis omedelbart rendera i en läktarplats några matcher tills man bett ledare och övriga laget om ursäkt och är villig att göra allt för att visa att man förtjänar klubbmärket på bröstet!
Kommentera