1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478694 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1861917

Sv: Modo - SSK 5/1
Nucky: Jag är sjukt tveksam, känslan är ju nästan densamma varje säsong, man vill och tror att man ska ställa ett topplag på isen, sen blir det pankaka av allt. Målar klubben upp för höga mål eller har man bara missat måltavlan alla dessa år?!

Jag köper inte riktigt att man har för höga krav, klubbar som Frölunda, Färjestad, Hv71 mfl har nog rejält mycket högre ställda krav och där levererar spelarna säsong efter säsong mer eller mindre, i Modo är det längesedan man faktiskt kände att dom har ett lag där spelt fungerar, förluster rinner av och man är taggade till nästa match, matcher man dessutom kunde styra med skicklighet och kvalite, typ senast på den tiden zucccarello lirade för oss, sedan dess har det varit mer eller mindre kräftgång med degradering som följd och det har inte stannat där, Modo är precis lika mentalt svaga nu i AS som man var sista 5 åren i SHL!

Mitt intresse för Modo är oerhört litet just nu, och då har jag ändå följt laget, stått i klacken och varit med och styrt bortaresor etc, man tappar sakta intresset när man så sällan från klubben kan visa på att man faktiskt har något på gång, jag ska vara ärlig och säga att det blivit bättre sen förra säsongen och jag var helt övertygad om att man tagit första steget mot framgång... men jag har faktiskt släppt den tanken och insett att egentligen är inget sig olikt från tidigare säsonger förutom några nya namn i båset och på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - SSK 5/1
Gavelo: De klubbar du nämner har budget för att kunna ställa ett lag som motsvarar kraven. Har Modo det? Känns tveksamt. Ta matchen igår t.ex.
Ska Modo städa bort Södertälje 10/10, även när de har målvaktsförstärkning från ett SHL-lag?
Är man så mycket bättre på papperet än samtliga lag i HA, att man alltid förtjänar favoritstämpel? Självklart inte, men känns som att många tycker det just för att det är Modo.

Det försvarar inte deras uppträdande de senaste matcherna, men kan vara en del av förklaringen till varför man spelar sämre på hemmaplan.

Farsan tog med mig till Kempis som liten knatte, det var på den tiden Foppa precis tagit av gallret.
De följande 5-10 åren var som ni vet helt magiska ur Modo-synpunkt. Det är sånt som skapar nya fans och intresse, så jag förstår precis vad du menar. Väldigt svårt att glädjas över något idag.

Jag är dock en evig optimist, och tror pä att denna säsong slutar nånstans i mitten, och därmed blir fjolåret det år Modo träffade botten och påbörjade sin resa uppåt.. 😎
Kommentera