1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1862851

Sv: Apropå ingenting...
Golden boy : Jag tror att Modo måste visa att man vill vinna matcher. Jag och några från Umeå börjar känna att det inte är värt att åka 8-11 mil enkel väg för att se ett lag som ger bort matcherna med dålig inställning och energi. Det känns som en del spelare inte bryr sig. Det kostar mig ca 450 spänn och det tar ca 5 timmar av min fritid för en match. Man åker hem efter matcherna med en klump i magen och en känsla av tomhet. Det tär mer än vad det ger att se en Modo match nuförtiden. Man måste börja vinna matcher (och framförallt derbyn) för att man ska börja känna suget av att se Modo live igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: håller med tar på krafterna att se Modo idag, varit modoit i snart 60 år, minns guldåret 2007 då satt man klistrad vid tvn varannan dag i 40 dar under SM-slutspelet, såg någon match på plats men bor i Sundsvall o reste mycket i jobbet framförallt söderut, ser nu alla matcher dock men via tvn el stream men känner inte för att åka 30 mil längre, delvis tufft med vinter o väglag men även förlusterna påverkar, hoppas varje ny match att "nu kanske de gör en bra match" men besvikelsen kommer oftast o så blir man less, svårt somna...., förbannad men mest uppgiven o besviken
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
Helt jädra tok-sant!
Jag har exakt samma känsla & brukar (som du) åka ner från Hörnefors, jag står alltid i klacken. Men sista åren gör det för ont för att jag vill betala den summan för att nästan alltid åka hem besviken & ledsen...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: Otroligt härligt med alla dessa synpunkter , det var lite tanke från min sida att få igång lite diskussioner ang publik tappet !!

Skulle vara ännu bättre om dessa synpunkter även kommer fram till Modo också , för dom kan inte blunda från folks syn längre om denna situation vi tyvärr ha hamnat i !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors: kör från sundsvall ja så förstår vad du känner
Kommentera