1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1863235

Sv: Modo-pantern 180113
Lolol: Vi har haft 5000 på läktarna men likt förbannat ligger vi där vi ligger.

Folk ledsnar, skulle du bott här uppe skulle du inte betala dessa pengar för att se laget förlora.

Nog förstår jag att man som inte bor i närheten tror man skulle gått på alla matcher men det funkar inte riktigt så.

Sen är nog hockeyintresset allmänt, halverat i Sverige jämfört med för 8 år sen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-pantern 180113
Rogersson: Jag är helt med på att alla inte tänker som jag. Jag håller på ett fotbollslag som håller till i staden som jag bor i. För 15 årsedan låg vi i toppen av Allsvenskan flera säsonger i rad. Då hade vi ett snitt på typ 5-6000. Under en 10-årsperiod har vi nu åkt jojo mellan Allsvenskan-Superettan OCH Division 1. Dom senaste säsongerna har vi haft ett snitt på runt 2500.

Jag har haft årskort varje år och inte missat många matcher alls oavsett vilken serie vi har legat i. Detta eftersom jag älskar mitt lag och vet att ju fler som skiter i att gå på matcherna, desto längre kommer det ta för oss att komma dit vi en gång var. Jag hade aldrig kunnat ha det på mitt samvete att svika laget och bara dyka upp när vi haft en bra period.

Alla kan inte vara lika inbitna som jag och jag vet att medgångssupportrar inte är unikt för något lag. Tycker bara det är sorgligt att hade alla våra supportrar haft samma inställning som jag och alla tappra ~1500 som alltid är på plats, så är jag övertygad om att även dom varit nöjda för då hade vi ej legat där vi gör.
Kommentera

Sv: Modo-pantern 180113
Rogersson: Hockeyintresset är det inget fel på, det förstår man när man ser hur mycket TV rättigheterna kostar
Kommentera